Bliv en del af Husse

Bliv en del af vores organisation & træk i rødt!

Husse blev grundlagt i Stockholm i 1987, og er nu ledende i hjemlevering af produkter til hunde, katte og heste under eget brand i Europa. Husse opererer i øjeblikket i over 45 lande med omkring 750 franchisetagere som leverer vores produkter - uden ekstra omkostninger - til vores medlemmer, typisk i Husse brandede biler. Virksomheden er baseret på en service der skal gøre det lettere for vores medlemmer at tilbyde deres kæledyr en sund livsstil igennem kvalitet. Med vores hjælp, undgår ejerne at bære de tunge, besværlige fodersække og sparer samtidig tid ved ikke at skulle til fysiske butikker. Vores medlemmer kan bestille online, via telefon eller mail, og de lokale Husse distributører leverer produkterne på aftalt tid og sted - når det passer medlemmet.

Master konceptet har virket overalt i verden og siden begyndelsen, for næsten 30 år siden, er Husse vækstet med omkring 25% om året. Vi er gået ind i nye markeder og har øget vores markedsandel i det evigt voksende segment af produkter til canine, feline og equine - også på trods af internationale, kulturelle og forbrugermæssige forskelligheder.

Vi håber, dette prospekt giver dig et godt billede af, hvem Husse er. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er nysgerrig på konceptet og gerne vil høre mere. 

Vi leder efter nye samarbejdspartnere

Vi leder i øjeblikket efter positive, passionerede mennesker der brænder for at starte egen virksomhed, som ønsker at blive en del af en succesfuld franchise organisation og har muligheden for at starte egen lokal virksomhed. Vores system søger effektivitet, lave omkostninger, minimal administration og individuelt ansvar. Vi tilbyder muligheden for at starte egen selvstændige virksomhed i ens lokalområde, med samme konkurrencedygtige vilkår som større internationale virksomheder. Kontakt os, hvis du er nysgerrig på muligheden og vil høre om dit lokalområde er ledigt.

Hvem leder vi efter?

En typsik profil for en Husse franchisetager er en person med salgserfaring og, først og fremmest, en person som nyder at møde nye mennesker. Vi ønsker at "holde øjenkontakten" med vores medlemmer og menneskene omkring os, og det kræver særligt nærvær og evnen til at lytte. Husse er primært B2C marketing, hvorfor det er vigtigt, man er i stand til at imødekomme behov og forstå de problemer, vi ønsker at løse. Mens du som franchisetager opererer og udvikler din lokale virksomhed igennem eget arbejde, bliver du også en del af organisationens vækst og udvikling. Vi er her selvfølgelig for at hjælpe dig, som ny franchisetager, både ved opstart og udvikling. Du vil modtage et introduktionskursus samt kontinuerlig undervisning og træning i produktviden, ernæring, IT system, koncepter, etc. 
Scroll