Kvalitetsfoder

Husse's foder til hunde og katte er udviklet af professionelle mennesker og sammensat med naturlige kvalitetsingredienser. Foderet bliver pakket og produceret på moderne, kvaltetskontrollerende faciliteter. 

En kvalitetsgaranti for vores produkter og processer er antallet af Husse's loyale og tilfredse medlemmer rundt omkring i verden. Udover det, har vi selvfølgelig produktblade som giver dig et indblik i:

  • sammensætning,
  • analytiske bestanddele,
  • tilsætningsstoffer,
  • metaboliseret energi,
  • optagelighed og
  • generel information om produktet.

Vores processer overvåges, testes og kontrolleres tæt. Vi sammensætter kvalitetsfoder med omtanke for naturen og specifikke individuelle behov. Vores team af dyrlæger og ernærings eksperter undersøger kontinuerligt sammensætningen af vores foder for altid at kontrollere og forbedre kvaliteten.


På vores Pet Research Center udfører vi udelukkende kærlige, ikke-skadelige observationer. Vores eneste formål er, at forbedre kvaliteten af foder til hunde og katte. Med vores ikke-skadelige tilgang og filosofi, sørger vi for, at vores dejlige dyr aldrig undergår medicinske eller kirugiske procedurer. Vores observationer indebærer registrering af foderindtag, vurdering af afføring, etc. Alle vores observationer er underlagt og følger den seneste lovgivning på området. Har du spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os enten via info@husse.dk.

 

Vores værdier

Kvalitet - Vi har høje krav til vores produkter, både i udviklingsprocessen og efterfølgende. Vi har klare kvalitetskrav til alt vi tilbyder vores medlemmer. Lever det ikke op til vores krav, kommer det ikke på hylderne.

Viden - Viden er en plastisk størrelse; under kontant udvikling, afvikling og forbedring. Vi sørger altid for, at vi og vores repræsentanter ved præcis, hvad vi taler om og leverer til dig.

Passion - Passion for dyrs helbred, velbefindende og udvikling er et absolut 'must' i vores verden - og denne passion afspejles i vores rådgivning og service til vores medlemmer. Det hele bliver bare bedre (og sjovere), når man har passion og nysgerrighed med i sin dagligdag.

 

Din Smagsgaranti

Vi tilbyder alle medlemmer, nytilkomne som loyale, fuld Smagsgaranti på alle produkter vi leverer. Det betyder, at hvis din hund/kat/hest ikke viser interessere for vores produkter, bytter vi til en anden variant eller giver det fulde beløb tilbage.

Hvordan gør man?

Ønsker du at gøre brug af Smagsgaranti, skal du kontakte din lokale Husse repræsentant. Produktet skal returneres senest 14 dage efter modtagelse, og max. ≈ 10% af indholdet må være brugt.

Det praktiske

Oplys meget gerne dit fakturanummer/ordrebekræftelsesnummer, når du henvender dig omkring indfrielse af din Smagsgaranti - det gør processen endnu hurtigere. Du kan enten bytte til en anden fodervariant eller få hele beløbet retur. Eventuelle forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen, skal du selv betale - men leverer vi en anden fodervariant til dig, tager vi selvfølgelig den anden med retur, hvis du ønsker det. 

Udforsk gerne vores butik for at lære mere om vores filosofi, og det vi tilbyder vores medlemmer.

Scroll