Vores vision

Dit kæledyrs helbred & trivsel er en hjertesag for os, og vi har derfor et særligt fokus på udelukkende at bruge de rigtige råvarer i den optimale mængde fra nøje udvalgte underleverandører.

Mission Statement

Erklærer vores formål som virksomhed, og fungerer som standard for vores overvejelser, beslutninger og handlinger.

  • alt vi gør skal være til fordel for vores virksomhed, vores partnere og medlemmer.
  • alt vi gør, skal være til glæde for dyrene.
  • med vores engagement i alt hvad vi gør, skaber vi ekstra værdi og gør en forskel. 

Vision

Igennem vores produkter, service og værdier vil vi dele glæden ved en sund livsstil med hunde, katte, heste og mennesker i Danmark. Drevet af passion, viden, vilje og kvalitet ønsker vi at dele vores viden, så valget af kost til vores dyr bliver et transparent foretagende som danner grundlag for den bedst mulige beslutning. Med fokus på minimal miljøbelasting, vil vi løfte vores ansvar og bidrage til en højnet miljøforståelse indenfor vores felt. 

Vores hovedformål er at dele glæden ved en sund livsstil, og vores vision guider ethvert aspekt af vores virksomhed.  

Vores værdier


KVALITET - Vi har høje krav til vores produkter, både i udviklingsprocessen og efterfølgende, og vi har klare kvalitetskrav til alt, vi tilbyder vores medlemmer.

VIDEN - Viden er en plastisk størrelse; under konstant udvikling, afvikling og forbedring. Vi sørger for, at vi og vores repræsentanter ved præcis, hvad vi taler om og leverer til dig.

PASSION - Passion for dyrs helbred, velbefindende og udvikling er et absolut 'must' i vores verden - og denne passion afspejles i vores rådgivning og service til vores medlemmer. Alt bliver bedre (og sjovere), når passion og nysgerrighed er med i hverdagen. 

 

Du er også velkommen til at besøge www.husse.com!

Scroll